למביאסי מגיש: מלבי חם ללילה קר • שעה עם בשר
יוחנן למביאסי No Comments on למביאסי מגיש: מלבי חם ללילה קר • שעה עם בשרהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- קצינים מספרים על קרבות ג'בליה: "הלחימה האלימה ביותר"
- בעדה החרדית מבינים: "לא נראה שיוכלו לעלות למירון"
- הרב אברהם יוסף מתקן: כך פותחים יהודים בשיחה
- במקום מירון; האדמו"ר מקרלין ידליק בקבר שמעון הצדיק
- הידעת: למה קוראים לימים הנוראים האלה עומר
תגיות
מרק עדשים צהוב עם תפוחים ונקניק
8 מנות
4 קובנוס חתוך לפרוסות
2 כוסות עדשים אדום או צהוב
1 בצל קצוץ לקוביות
2 שיני שום כתוש
כף רסק עגבניות
כפית זנגביל טחון
כפית כמון
חצי כפית פלפל שחור גרוס
קורת אבקת צ'לי
כוס תפוחי עץ ירוק מגורד
כוס גזר מגורד
½ כוס יין לבן
שליש כוס חומץ תפוחים
8 כוסות מרק עוף או ירקות
מלח
בזיליקום ופתרוזיליה לקישוט
אופן ההכנה
1. להשאות את העדשיםבמים כל הלילה
2. לחמם סיר גדול על אש בינוני,להוסיף כף שמן ולטגן את הנקניק עד להזהבה
3. לפנות את הנקניק ולהשים בצד,לטגן את הבצל והשום ל3\4 דקות
4. להוסיף את הרסק עגבניות,פלפל שחור,זנגביל,כמון,אבקת צ'ילי ולתגן עוד 2 דקות.להוסיף את התפוחים ואת הגזר ולבשל עד להיתרקחות
5. להוסיף את היין ואת החומץ,צלי עוף והעדשים ולבשל שעה וחצי על אש נמוכה
לביבות קינואה עם גבינת עיזים ותרד
12 לביבות
2כוסות קינואה מבושל
4\1 כוס אבקת תפו"א
2 שיני שום כתוש
כוס טרד קצוץ
4\1 כוס עגבניות יבשות קצוץ
50 גרם גבינת עיזים מפורר
2 ביצים תרופות
מלח
1-2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
1. לערבב את הקינואה והקמח תפו"א, שום,טרד,עגבניות,גבינת עיזים,ביצים ומלח בתוך קערה גדולה.
2. לעשות את הלביבות מהתערובת
3. לחמם מחבת טפלון על בינונית ולהוסיף את השמן לחמם ולהוסיף את הלביבות
4.לטגן את הלביבות 5 דקות כל צד עד להזהבה
עוף בתנור עם בבא גנוש
2-4 מנות
2 חזה עוף בלי עור
2\1 כוס בבא גנוש
4\1 פפריקה מתוקה
4\1 כוס פטרוזיליה כתוש
אופן ההכנה
1. להשים את העוף על תבנית עם נייר אפיה
2. שים מעלה החזה עוף את הבבא גנוש
3. לפזר את הפפריקה והפתרוזיליה
4. לשים את העוף בתנור על 180 מעלות למשך 25-30 דקות
מלבי
6-8 מנות
2 וחצי כוסות חלב או חלב קוקוס
5 כפות אבקת סחלב
להגיש שקדים ופיסטוק
סירופ תות
אופן ההכנה
לערבב את החלב וסחלב בתוך קערה עד שיהיה סמיך
לשים בתוך סיר ולערבב עד לרתיחה על אש בינונית
לשפוך את המלבי לתוך כוסות ומאל זה להסים את הסירופ תות
ואז לפזר קצת שקדים ופיסטוק
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.